Waarmee kunnen we je helpen?

Algemeen

Heb je een algemene vraag? Klik op onderstaande button om een e-mail te verzenden naar onze secretaresse.

Sales

Heb je vragen over onze diensten? Klik op onderstaande button om een e-mail te verzenden naar onze sales medewerkers. 

Administratie

Heb je vragen over je eigen administratie? Klik op onderstaande button om een e-mail te verzenden naar onze boekhouders.

Wie zijn wij?

Wij zijn onderdeel van de SPOC Group. Andere onderdelen van de SPOC Group zijn SPOC recruitment, SPOC Technical Services, SPOC Logistic Services en SPOC Financial Services. SPOC recruitment is een onafhankelijke Specialist in Nederland en België op gebied van Secondment, Project Management, Outsourcing en Consultancy en richt zich met name op de (petro)chemische industrie. SPOC Technical Services kenmerkt zich door doelgericht oplossingen aan te bieden in personele invulling en is actief in de mecanische en industriele techniek voor Machinebouw, Voeding, Farma en Gebouwtechnieken. Aangezien we in België en Nederland beschikken over 3 enorme havens (Antwerpen, Zeebrugge en Rotterdam) alsook vele logistieke afdelingen bij bestaande klanten is SPOC Logistics Services van de grond gekomen en is actief op de gebieden transport, expeditie, warehousing, port operations en trading. SPOC Financial Services is hét gespecialiseerde bureau in Nederland voor het oplossen van uw capaciteitsproblemen op het gebied van finance & control, of het nu gaat om tijdelijke oplossingen in-house of het uitbesteden van uw administratie. 

Direct contact?

Neem op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur telefonisch contact met ons op. Als je het  contactformulier invult nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

Contactformulier

Email

info@goedkoopsteonlineboekhouder.nl

Email

info@goedkoopsteonlineboekhouder.nl

Telefoon

+31 (0) 76 200 37 30

Kantoor

Lage Mosten 37
4822 NK Breda